Hjemmelaget müsli med bygg- og havregryn

INGREDIENSER:

• 2 dl Coop GULLBYGG Lettkokte bygg- og havregryn
• 1 dl hasselnøtter, grovhakkede
• 1 dl mandler, grovhakkede
• 1 ts malt kanel
• 1 dl rosiner
• 1 dl honning
• 0,5 dl nøytral olje

TIL SERVERING:

• Yoghurt
• Friske bær
• Flytende honning

SLIK GJØR DU:

1. Ha bygg- og havregryn, nøtter, mandler, rosiner og kanel i en bolle.

2. Smelt honning i oljen, og ha blandingen over i bollen. Bland godt sammen.

3. Fordel blanding utover et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen ved 165 °C i ca. 20 minutter eller til blandingen er sprø og ristet. Server müslien på yoghurt, med friske bær og honning.

TIPS: Oppbevar müslien mørkt og svalt i en lufttett boks