Produktene i serien

Coop GULLBYGG er en serie unike og smakfulle produkter basert på DUGA byggkorn som gjør det lett for hele familien å ha et allsidig og sunt kosthold. DUGA byggkorn har et naturlig høyt innhold av kostfiberet betaglukan, og betaglukan fra bygg har dokumentert effekt på regulering av kolesterol. Alle produktene i serien er basert på norske råvarer og nesten alle er nøkkelhullmerket.

    

GRESK YOGHURT NATURELL MED GRANOLA

Coop GULLBYGG gresk yoghurt naturell er ekte gresk yoghurt med knasende sprø granola av bygg i lokket. Et perfekt lite mellommåltid! En Coop GULLBYGG Gresk yoghurt med granola inneholder 1 g betaglukan. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse

GRESK YOGHURT SITRON MED GRANOLA

Coop GULLBYGG gresk yoghurt sitron er ekte gresk yoghurt med smak av sitron og knasende sprø granola av bygg i lokket. Et perfekt lite mellommåltid!  En Coop GULLBYGG Gresk yoghurt med granola inneholder 1 g betaglukan. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse

 

BYGGRYNSGRØT

Coop GULLBYGG Byggrynsgrøt er ferdiglaget og trenger kun oppvarming før du spiser den. Den kommer i en porsjonspose og smaker ekstra godt med kanel og sukker eller friske bær. En porsjon Coop GULLBYGG Byggrynsgrøt gir 3,4 g betaglukan, som er tilstrekkelig for å oppnå den gunstige virkningen av betaglukanet. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse.

Last ned høyoppløselig bilde her

STEINOVNSBAKTE PIZZABUNNER

Coop GULLBYGG Steinovnsbakte pizzabunner kan nytes med god samvittighet enten det er lunsj, middag eller kvelds. Topp med dine favorittingredienser og varm raskt i ovnen. Enkelt og veldig godt! En Coop GULLBYGG Steinovnsbakt pizzabunn inneholder 1 g betaglukan. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse.

Last ned høyoppløselig bilde her

STEINOVNSBAKTE PITABRØD

Coop GULLBYGG Steinovnsbakte Pitabrød kan nytes med god samvittighet enten det er lunsj, middag eller kvelds. Varmes raskt og fylles med dine favorittingredienser. Ett Coop GULLBYGG Steinovnsbakt pitabrød inneholder 1,3 g betaglukan. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse.

Last ned høyoppløselig bilde her

MIDDAGSBYGG

Coop GULLBYGG Middagsbygg har en mild, god smak og er et godt alternativ til vanlig ris. Server den ved siden av kjøtt og fisk, i supper eller i salater. En porsjon Coop GULLBYGG Middagsbygg på 50 g inneholder 3,7 g betaglukan, som er tilstrekkelig for å oppnå den gunstige virkningen av betaglukanet. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse.

Se spennende oppskrifter med Middagsbygg her.

Last ned høyoppløselig bilde her

LETTKOKTE BYGG- OG HAVREGRYN

Coop GULLBYGG Lettkokte bygg- og havregryn er smakfulle flak av bygg og havre med et like stort bruksområde som vanlige havregryn. Server med melk eller yoghurt, som musli eller grøt eller bruk det i bakverk. En porsjon Coop GULLBYGG Lettkokte bygg og havregryn på 50 g inneholder 3,1 g betaglukan, som er tilstrekkelig for å oppnå den gunstige virkningen av betaglukanet. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse.

Se spennende oppskrifter med Lettkokte bygg- og havregryn her.

Last ned høyoppløselig bilde her

BYGG- OG HAVREGRØT

Coop GULLBYGG Bygg- og havregrøt kommer i en praktisk porsjonspose, hvor du kan helle varmt vann rett i posen. Den er god som den er, men smaker ekstra godt med kanel, honning og hakkede nøtter. En porsjon Coop GULLBYGG Bygg- og havregrøt inneholder 3,5 g betaglukan, som er tilstrekkelig for å oppnå den gunstige virkningen av betaglukanet. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse.

Last ned høyoppløselig bilde her

BYGGFIBER

Coop GULLBYGG Byggfiber består av poser med konsentrert pulver av bygg. Hver pose på 20 g består av en dagsrasjon med tilstrekkelig mengde betaglukaner for å oppnå den gunstige virkningen av betaglukanet. Coop GULLBYGG Byggfiber kan tilsettes i mange matvarer og matretter, som for eksempel yoghurt, melk, smoothie, vaffelrøre eller ferdigkokt grøt.

Se spennende oppskrifter med Byggfiber her

Last ned høyoppløselig bilde her

GROVT BYGGBRØD

Coop GULLBYGG Grovt byggbrød er et saftig, ekstra grovt brød med mild smak av bygg. Fire skiver Coop GULLBYGG Grovt byggbrød (170 g) inneholder 3,06 g betaglukaner, som er tilstrekkelig for å oppnå den gunstige virkningen av betaglukanet. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse.

Last ned høyoppløselig bilde her

KNEKKEBRØD MED BYGG GULLBYGG

Coop GULLBYGG Knekkebrød med bygg er rustikke, ekstra grove knekkebrød med smak av deilig bygg, sesamfrø og solsikkefrø. De er gode å knaske på, men smaker enda bedre med pålegg som ost eller røkt fisk. 5-6 Coop GULLBYGG Knekkebrød med bygg inneholder 3,0 g betaglukan, som er tilstrekkelig for å oppnå den gunstige virkningen av betaglukanet. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse.

Se spennende serveringsforslag her.

Last ned høyoppløselig bilde her