Røra Fabrikker ble etablert i 1938 under navnet Inntrøndelag Frukt- og Bærsalgslag, men endret navn i 1975 fra A/L Trønderfrukt til Røra Fabrikker. I 2001 ble bedriften et datterselskap i Coop, og fabrikken produserer nå saft, syltetøy og juice som selges under Coops egne merker i alle Coops butikker.

  

JUICE OG ISTE

Alle drikke fra Røra kommer fra gode råvarer og er laget av eksperter på området. Utvalget er stort og du kan blant annet velge mellom juice laget av appelsiner fra Cuba, blandingsjuicer med både frukt og grønnsaker og juice som er laget uten konsentrat for en ekstra fersk smak. I tillegg lager Røra forfriskende iste, som kommer i en rekke gode smaker.

SAFT

Saft har vært en slager blant det norske folk en god stund, men visste du at den faktisk må inneholde minst 50 % råsaft fra frukt eller bær for å kunne kalles saft? Det vet Røra. De produserer naturligvis den gode, gamle husholdningssaften, men også andre spennende smaker og saft helt uten tilsatt sukker.

SYLTETØY

Røra har lang tradisjon som produsent av syltetøy med god kvalitet og jobber kontinuerlig med produktutvikling for å komme frem til nye og spennende varianter. Det tradisjonsrike jordbæret har fått konkurranse fra multe, aprikos og boysenbær. Hvis du liker den litt lettere varianten, finnes serien Lett og naturlig som består av jordbær-, bringebær- og eplesyltetøy med hele 30 % mindre sukker enn tradisjonelle syltetøy.