Du trenger ikke være den perfekte kokk, for å grille perfekt!

Grilling er perfekt sammen med venner og familie. Og vi i Coop gjør det enkelt for deg. Coop lager den beste grillmaten og har vunnet flere NM-medaljer enn noen andre i bransjen. Velger du produkter fra 3 for 2-serien, spanderer vi det billigste. Det gjør deg til en grillvinner – hver gang!

Se vår nye reklamefilmer:

Tips og Oppskrifter:

  • Unngå at flammene komme i direkte kontakt med maten. Det gjør ikke noe om du spiser en svidd stekeskorpe på biffen en gang i blant, men brent mat og hard steking kan gi økt kreftfare.

    Vær tålmodig når du fyrer med kull. Vent med å grille til kullet gløder og er grått på utsiden.

    Ha rene lavasteiner på grillen hvis du griller med gass. Ellers tar det lett fyr i fett og olje.

    Ikke slukk flammene med vann og spruteflaske. Flytt kjøttet til den indirekte sonen i stedet, og la flammene brenne ut.

    Bruk stekebrett eller folie så fettet fra maten ikke drypper ned på grillen.

    Mariner gjerne kjøttet på forhånd, men ikke bruk sukker når du marinerer større stykker. Sukkeret har lett for å brenne seg. Tørk av marinaden før du legger kjøttet på grillen.

    Kylling og kalkun må gjennomstekes for å hindre skadelige bakterier.

    Pølser, burgere av kjøtt og andre bearbeidede produkter, bør som en hovedregel gjennomstekes.

    Grill pølser og burgere på svak varme. De blir fort brent.

    Vask hendene etter at du har tatt i rått kjøtt og før du begynner å spise.

    Ikke legg rått og ferdigstekt kjøtt på samme fjøl eller fat. Salat og ting som ikke skal grilles, må ikke komme i kontakt med rått kjøtt eller fjølen som det rå kjøttet har ligget på.

    Ikke bruk marinaden som rått kjøtt har ligget i på den maten som er ferdig stekt.

    Større kjøttstykker trenger lengre tid på grillen og stekes på lavere varme for ikke å bli brent. Det beste er å grille på indirekte varme.

Du finner produktene i Coop Grill Perfekt serien i følgende kjeder: