Det føles godt å gjøre noe smart. Men, vi mennesker må daglig gjøre så mange valg at det er vanskelig å alltid være sikker på at man tar den beste avgjørelsen. Noen avgjørelser i livet er store og viktige, mens andre er mer dagligdagse. Og de dagligdagse beslutningene har man ikke lyst til å bruke mye tid på.

Ta dagligvarer for eksempel. De færreste av oss har tid til å orientere seg om hvem som har de beste tilbudene, eller tiden til å dra rundt for å benytte seg av dem. Derfor ender vi ofte opp med å velge den nærmeste butikken, enten vi liker den eller ikke. Men hvis man er sikker på at stedet man handler alltid er konkurransedyktige på pris. Og hvis dette stedet også har det meste du planlegger å kjøpe, slik at du kan kjøpe alt på en gang. Og alt dette foregår i romslige omgivelser hvor det er lett å få parkert ... Ja, da er det enkelt å være smart.

Vi mener vi er et sånt sted. Et sted man vet man gjør noe smart bare ved å gå inn døra. Legger man til at vi har hjelpsomme ansatte som hver dag gjør sitt beste for at kunden skal trives, tar vi handling fra å være et strev til å bli en kunst. Og det er essensen av vårt nye konsept: Kunsten å handle smart.

Artikkelen forsetter under vår splitter nye reklamefilm!


Ved å legge handleturen til Obs er du smart fordi du handler
et sted som har:

  1. Stort produktutvalg – stort og variert sortiment innenfor ulike kategorier, samt at du får alt (både faghandel og dagligvare) på ett sted.
  2. Lave priser – Obs er konkurransedyktig på pris, og matcher de fleste.
  3. Stor plass – Obs har stor plass til både deg og store handlevogner. Med god plass er det mindre sjanse for å bli stresset og ta dårlige avgjørelser.
  4. Stor parkeringsplass – Obs har store parkeringsplasser, som gjør det enkelt å få parkert, og plass til å komme til med store handleposer og det du har kjøpt av utstyr.
  5. Planlegging – vi oppfordrer folk til å planlegge innkjøpene og handleturen så man ikke trenger å handle så ofte. Hos oss kan du også være sikker på å få tak i det meste av det du har på lista.