1. Elegante whiskyglass

Whiskyglass er både praktiske og fine å se på. De er perfekte til whisky, drinker og cocktails, og de ser også råtøffe ut på et bord sammen med en karaffel. En utmerket julegave til mannen som er glad i whisky.

Kjøper du Nachtmann whiskyglass får du fire elegante glass av ekte krystall, og en kjempefornøyd mann med på kjøpet.

2. Trådløse ørepropper

Enten han liker musikk, podcast eller lydbok – gode ørepropper gjør opplevelsen bedre. Kombinerer du den gode lyden med null ledningsrot, har du ørepropper som også fungerer til en hver anledning. Dette er en hard pakke alle menn vil elske å finne under juletreet.

Disse trådløse øreproppene er både råkule og leverer super lyd. Skulle du gå tom for strøm? Ja, da er det bare å legge de i det smarte etuiet som følger med. Da lader de faktisk av seg selv.

3. Endeløs fotballmoro

Sparker du i gang julegavene med dette spillet, er sjansene store for at du har scoret gode poeng. Dette er en perfekt gave enten han liker fotball, eller bare er glad i spill.

Verdens mest populære fotballspill er tilbake – og alt er bedre enn i fjor. Grafikken, drevet av grafikkmotoren Frosbite, er finere, utfordringene er flere og mer varierte, og spillerne oppfører seg mer realistisk enn tidligere.

 4. Råtøff trillebag

Denne bagen passer til det aller meste, enten du bare skal på trening eller på sydenferie. Den kan både bæres som en bag og trilles som en koffert. Den er laget av vannstøtende og slitesterkt materiale, og den har meget god plass. I tillegg er den råstilig.

Helly Hansen Trolley bag er trillebagen alle menn vil elske å finne under juletreet, og kanskje kan du fylle den med annet til jul også?

5. Elektrisk tannbørste

Om han ikke har en elektrisk tannbørste, er dette den perfekte julegaven. Den er mye mer effektiv enn en vanlig tannbørste, og gjør i tillegg det å børste tenner mye morsommere. Med Philips elektriske tannbørste vil tannpussen aldri bli det samme igjen!

  

6. Kaffetrakter for en god start på dagen

Investerer du i en kaffetrakter, investerer du i fremtidige hyggelige morgenstunder.

Denne Moccamasteren har både et stilrent design og trakter 10 kopper kaffe på kun 6 minutter. I tillegg får du 10 års garanti på kjøpet

7. Gøyal drone

Fjernstyrt, fartsfylt, teknisk og spennende. Dronen Denver DCH-200 er sammenleggbar med kamera og gyro-funksjon både for inne- og utebruk.

Den har 4 LED-lys som gjør at den synes godt i mørket, og den flyr i 4 retninger med 360 grader flip-funksjon. Den perfekte julegaven til den lekne mannen!