Korona-situasjonen:

Informasjon vedrørende Koronavirus

Vi oppfordrer alle til å bidra i dugnaden for å hindre smitte av covid-19. Dette kan du gjøre ved å holde minst 1 meters avstand til betjening og andre kunder, ikke ta på varer du ikke skal kjøpe, og ved å betale med kort, Coopay eller Tæpping.

Coop holder sine butikker åpne som normalt og følger nasjonale myndigheters råd og retningslinjer i forhold til smitteverntiltak. Det er ingen grunn til å hamstre mat, vi får jevnlig påfyll til hyllene våre, og om alle handler som normalt er det nok til alle.

 

 

Her er noen av tiltakene butikkene våre har innført:

Smaksprøver

Det vil det ikke være anledning for smaksprøver i butikker.

Rengjøring

Vi har satt opp hånddesinfeksjon eller håndvaskservietter ved butikkens inngang. Vi opplever dessverre til tider knapphet hos leverandørene av disse midlene, men vi jobber kontinuerlig med å skaffe slike produkter til bruk i butikkene våre.

Hansker er ikke anbefalt til befolkningen av Folkehelseinstituttet, og vi tilbyr derfor ikke engangshansker for kunder i butikk. Vi har innført ekstra rengjøringsrutiner for alle handlevogner og handlekurver. I tillegg vasker vi alle berøringspunkter som skjermer, panteautomater, bankterminaler, håndtak og lokk til for eksempel frysere og kjøleskap, minst tre ganger pr. dag.

Salatbarer

Disse er stengt inntil vider, som følge av at det nå er forbudt med buffet i henhold til smittevernloven.

Smågodt, nøtter og bakevarer i løs vekt

Ifølge Folkehelseinstituttet og Mattilsynet smitter ikke koronavirus direkte gjennom mat, og man kan handle matvarer uten emballasje som vanlig. Coop selger smågodt og nøtter i løsvekt fra stativ. I de enkeltkommunene hvor det er egne vedtak om forbud av salg av smågodt og nøtter i løsvekt, følger Coop den gjeldende kommunes retningslinjer.

Les mer på www.fhi.no og www.mattilsynet.no.

Bakevarer

Bakevarer vil kun bli solgt fra skap med dør eller under lokk. Klypene som brukes her vaskes tre ganger om dagen.
Alt annet av brød og bakevarer vil bli solgt med emballasje.

Det vil ikke være mulig å benytte seg av brødskjæremaskiner.

Sminke

Mange av Coops butikker selger kosmetikk hvor man vanligvis kan teste sminken. Dette vil ikke lenger være mulig i henhold til de nye smitteverntiltakene.

 

Vi minner alle kunder om å vaske hender grundig, vise hensyn når du hoster og holde avstand til andre. Følg også med på helsemyndighetenes anbefalinger på helsenorge.no 

 

Andre tips fra Obs:

Bruk ShopExpress!

Hverdagshandelen du sparer tid og penger på. Hos Obs har du romslige lokaler, stort produktutvalg og hjelpsomme ansatte sørger vi for at du alltid får en god handleopplevelse. I tillegg kan du handle trygt og effektivt med ShopExpress. ShopExpress lar kunden scanne varer og ekspedere seg selv. I tillegg til å spare tid og penger mottar du egne Shop Express tilbud du kan benytte deg av på neste handletur.

Når du handler med Coop medlems-app på mobilen får du alltid registrert det du handler, slik at du får mest mulig utbytte ved årsskiftet. I Appen finner du også medlemskupongene dine og ukens kundeavis med gode tilbud.

Når du bruker medlemsappen og Coop Pay, kan du få en kontaktløs betaling samtidig som du sparer penger. Der får du også Med den smarte funksjonen Coopay i medlems-Appen får du nå full oversikt over medlemskort, betaling og kvitteringer – på samme sted! Les mer om Coop Pay her.

 

 

Se flere av fordelene ved å handle hos Obs her!

 

 

Nettbutikk med hjemlevering eller klikk & hent

Alle våre store varehus holder åpent som vanlig, med god plass mellom hyllene. Vi anbefaler allikevel våre kunder å handle på nett så langt det er mulig, med enten hjemlevering eller klikk & hent. Dette for å ytterligere redusere smittefaren.

Ta kontakt med kundeservice på tlf + 47 64875000 eller ditt nærmeste varehus dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til bestilling av varer.

Utvidet hentefrist for netthandelsvarer.

Hentefrist vil midlertidig utvides fra 14 dager til 21 dager, og vi anbefaler kunder å kontakte varehus for evt. utvidelse av hentefrist utover dette

 

 

Handle-klokt-OBS.jpeg