Min butikk: Alnabru
Vi har nå valgt butikk for deg. Prisene på nettsiden er lik prisene som er i den valgte butikken. Du kan når som helst bytte butikk ved å klikke på boksen øverst til venstre og prisene vil da oppdateres til den valgte butikkens priser.

Finn din kundeavis


Ukens kampanjeprodukter i din Obs ByggSkriv postnummeret ditt i feltet nedenfor for å se ukens kundeavis for din butikk - inkludert lokale varer, åpningstider og mye mer.

 

Hagemaskiner og hageredskaper

Hageredskap og maskiner

 

 Er du glad i hagearbeid, vil du ha de beste redskapene til enhver hageoppgave. Med gode hageredskaper og maskiner letter du arbeidet i hagen din, enten den er stor eller liten.

Les mer om robotklippere, høytrykksvaskere og hvordan du gjør hagen klar for sommeren - med redskap og maskiner tilpasset dine behov.

Gå til hagemaskiner og hageredskaper

Grill og tilbehør - flytt kjøkkenet ut

Grill og tilbehør

 

 I den korte og hektiske sommersesongen elsker vi å samle oss rundt et nygrillet måltid. Perfekt grillmat får du med godt utstyr og gode råvarer. Sørg for at du har utstyret i orden og prøv nye smaker på grillen.

Avanserte griller med flere brennere og tilbehør gir nye muligheter. Alt fra popcorn til juleribbe kan tilberedes i friluft, det er både raskere enn å steke inne og gir en bedre smak.

Gå til grill og tilbehør

Hagemøbler - sitt mykt og godt ute

Hagemøbler

 

 Nå skal hagemøblene være like komfortable som sofaen inne. Fra romslige og innbydende sittegrupper til ørelappstoler med befriende armslag, puff til slitne ben og myke puter bak rygg og nakke

Ønsker man noe mer lettvint vil enkle cafesett i fine farger være perfekt for altaner og terrasser. De skaper et forfriskende blikk for sommer og sol, og bidrar til god stemning.

Gå til hagemøbler