Kjære kunder og medeiere,

Vi er alle ansvarlige for å bidra til å begrense smitte av korona. I Obs BYGG gjør vi vårt ytterste for at det skal være så trygt som mulig å være både kunde og ansatt hos oss og har derfor iverksatt en rekke smittereduserende tiltak. Vi følger fortløpende de råd vi får fra nasjonale og lokale helsemyndigheter, blant annet knyttet til:

1. God hånd-, hoste- og nysehygiene i henhold til retningslinjer fra FHI.

2. Ekstraordinær renhold av alle kontaktflater.

3. Begrenset nærkontakt. Unngå håndhilsning og klemmer.

4. Medarbeidere holder seg hjemme og kontakter selv fastlege eller legevakt om de mistenker at de har symptomer på Korona.

5. Medarbeidere følge karantenebestemmelser i henhold til enhver tid siste oppdaterte retningslinjer fra Folkehelseinstituttet.


Oppfordring til våre kunder:

- Benytt muligheten for å handle på nett med klikk&hent eller hjemlevering

- Hold minst en meter avstand til andre i varehuset

- Unngå å ta på utstillingsvarer og varer du ikke skal kjøpe

- Betal med kort eller bruk Coopay

- Overhold karantenereglene


Nettbutikk med hjemlevering eller klikk & hent

Alle våre store varehus holder åpent som vanlig, med god plass mellom hyllene. Vi anbefaler allikevel våre kunder å handle på nett så langt det er mulig, med enten hjemlevering eller klikk & hent. Dette for å ytterligere redusere smittefaren.

NB!

Vi ber om forståelse for at det kan ta noe lengere tid enn vanlig med levering og klargjøring av varer pga situasjonen rundt koronavirus. Vi beklager de ulemper dette medfører men gjør vårt ytterste for å yte best mulig service.


Ta kontakt med kundeservice på tlf + 47 64875000 (tastevalg 4) eller ditt nærmeste varehus dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til bestilling eller levering av varer.


Betaling - Bruk helst tæpp eller app

Vi oppfordrer alle til å betale med tæpping eller ved bruk av betalingsløsning for mobil – som f.eks. Coopay.
Slik bruker du Coopay 


Vi kan alle bidra

Ta ekstra godt vare på hverandre og på våre fantastiske ansatte som opprettholder butikkdriften vår.

Vi er i en ekstraordinær situasjon der det å være solidarisk er viktigere enn noen gang. Overhold karanteneregler og ikke utsett andre for mulig smitte, men hjelp hverandre der man kan. Kanskje noen i ditt nabolag trenger hjelp til å handle, eller til andre praktiske gjøremål.

Våre ansatte i varehus gjør en fantastisk jobb. Gi dem gjerne en raus kommentar som anerkjenner dette på din handletur i et av våre varehus.