Ta i bruk Coop ShopExpress

Ta i bruk Coop ShopExpress

Ta i bruk Coop ShopExpressKort og godt en enklere og raskere måte å handle på! Ideen med Coop ShopExpress er enkel: Den skal gjøre dine daglige innkjøp raskere, enklere og mer effektive.

Du slipper å stå i lange kassakøer og ta varene ut av handlekurven, bare for å få dem skannet av betjeningen, for så å måtte pakke dem ned igjen. I stedet får du med deg en «hjelper» på handleturen - en håndskanner. Med den registrerer du selv varene mens du går og handler. Dermed har du hele tiden nøyaktig kontroll med hvor mye du har handlet for. Og siden varene allerede er registrert, trenger du ikke å ta varene ut igjen av posene - før du kommer hjem. Enklere kan det neppe gjøres.

Registrer medlemskortet for Coop ShopExpress i informasjonen, så er du i gang!

Coop ShopExpress er en enklere og raskere måte å handle på, og kan tas i bruk når det passer deg. Det eneste vi krever er at du er medlem i Coop, over 18 år og at du lar oss gi deg en kort opplæring før du begynner å bruke Coop ShopExpress. Så fort du er blitt registrert og har fått en demonstrasjon av hvordan Coop ShopExpress fungerer, kan du dra medlemskortet ditt i Coop ShopExpress-innsjekkingen og starte den nye og enkle handlerunden. Har du spørsmål, er du alltid velkommen til Kundeservice eller i betjent ShopExpress kasse. Du kan også spørre betjeningen i butikken dersom det er noe du lurer på under handlerunden.


Følgende butikker tilbyr Coop ShopExpress:

Obs Alnabru
Obs Arendal
Obs Bodø
Obs Buskerud
Obs Harstad
Obs Haugesund
Obs Elverum
Obs Rygge
Obs Jessheim
Obs Lagunen
Obs Lyngdal
Obs Lillestrøm
Obs Mo i Rana
Obs Narvik
Obs Olrud
Obs Sartor
Obs Slitu
Obs Steinkjer
Obs Sørlandssenteret
Obs Tromsø
Obs Vestkanten
Obs Vinterbro
Obs Ålesund
Obs Åsane


Mer informasjon om Shop Express finner du her