Bli med på laget!

Coop er en av Norges største sponsorer og bidragsytere til lag og foreninger, grunnet samvirkelagenes mange lokale sponsorat og Coop Norges store, nasjonale satsinger. Sponsorvirksomhetene fokuserer på feltene som er mest relevant for forretningsvirksomheten – mat, sport og omtanke.

Nordmenn er stadig mer opptatt av mat og matkultur. Coop er tilstede på flere matfestivaler og vi ønsker løfte frem lokalmatprodusenter.
Innen sport har vi hovedfokus på de folkesportene som engasjerer flest mulig av våre medlemmer og ansatte, og som er viktigst for våre butikker: fotball, ski, sykkel og løp.

Omtanke, og det å gi tilbake til samfunnet, er en av Coops verdier og en del av vår egenart som medlemseid bedrift. Gjennom samarbeidsavtaler med ideelle organisasjoner, såkalt sosiosponsing, ønsker Coop løfte frem gode formål og legge til rette for at Coops medlemmer enkelt kan gi støtte gjennom ulike omtankeaksjoner i Coops butikker.

Coop Norge har ansvaret for Coops nasjonale hovedsponsorater, mens Coops samvirkelag samarbeider med lokale lag og organisasjoner. 

Kontakinformasjon:

Lokalt: For alle henvendelser av lokal karakter, finn din Coop butikk i menyen på toppen av siden.
Nasjonalt: For generelle henvendelser av nasjonal karakter, kontakt oss her
Sponsorsøknader av nasjonal karakter kan sende søknad her.

   

MAT

Matglede på arrangement
Ved å være tilstede på ulike festivaler, ønsker Coop å inspirere både barn og voksne til økt matglede, samt synliggjøre våre spennende egne merkevarer og leverandører av lokalmat.

SPORT

ELITESERIEN
Coop er eid av våre kunder og vi er opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer befolkningen. Målet er å inspirere og motivere alle som driver med trening og fysisk aktivitet, og alle som har lyst til å få mer aktivitet i hverdagen. Fotball er folkesport nummer én for både store og små, og vi er stolte av å være med å utvikle norsk bredde- og toppfotball i årene som kommer.

 

Les mer her

BARNE - OG BARNEIDRETT
Coop er en av landets største bidragsytere til barne- og breddeidretten, gjennom samvirkelagenes mange lokale sponsorat og Coop Norges store, nasjonale satsinger.

Hvert år gjennomføres Coop draktkampanje, som er en av de største aktivitetene Coop gjør. Over 20 000 draktsett blir delt ut fordelt på 1 000 lag.

Har ditt lag behov for nytt draktsett? Søknadsperioden er 1/1-2018 – 16/2-2018. Lykke til!

PETTER NORTHUG
Samarbeidsavtalen mellom Coop og Petter er Norges klart mest kjente sponsorat. For Coop er avtalen tuftet på vår satsing på sport og fritid, sunn mat og helse. Vi er stolte av å tilby sunne og gode dagligvareprodukter etter Petters egen oppskrift, og treningsutstyr testet og godkjent av verdens beste skiløper – alt sammen av god kvalitet til rimelig pris.
Les mer

ALEXANDER KRISTOFF
Alexander Kristoff, Norges nye sykkelkonge, er Coops mest profilerte sykkelambassadør. Samarbeidsavtalen med Alexander et viktig element i  vår satsing på sunnhet og folkehelse, og på trafikksikkerhet og sykkelglede. Både Coop og Alexander Kristoff er genuint opptatt av barns idrettsglede, og sammen ønsker vi inspirere enda flere til å bruke sykkelen aktivt i hverdagen. Les mer

TEAM COOP
Team Coop er vår talentfabrikk innen sykkel. Hensikten med Team Coop er å gi unge ryttere sjansen til å trene sammen og sykle ritt for å utvikle seg både sportslig og personlig. Teamet skal være et springbrett for neste skritt til proffkarrierer og World tour-ritt. Alexander Kristoff er medeier i teamet.
Les mer

OMTANKE

KREFTFORENINGEN
Coop er hovedsponsor til Kreftforeningen og Rosa sløyfe, og er en av Norges største bidragsytere til forskning på brystkreft. Coop bidrar med synlighet for den viktige saken i våre butikker, spredning av budskapet i våre kanaler – og over 2 millioner kroner årlig til kampen mot brystkreft. Sammen skaper vi håp.
Les mer
  

Årets Rosa sløyfe-aksjon er i gang, les mer her

NORSK FOLKEHJELP
Hvert år samler Coop inn over 3 millioner kroner gjennom «Omtankeknappen», Coops donasjonsløsning på panteautomatene. Ved å velge «Gi litt av ditt» støtter man Coops utviklingsarbeid i samarbeid med Norsk Folkehjelp.
Les mer
   

REDDER LIV MED SNUTEN
Helga er en av 446 hunder som Norsk Folkehjelp har utdannet til å drive minerydding i farlige områder over hele verden.
Les mer