Gomanbakeren Holding AS

Goman - Norges nest største bakerikjede Gomanbakeren Holding AS er en del av Coop Norge Industri, som eies av Coop Norge. GOMAN Bakeriet er Norges nest største bakerikjede – vi leverer i dag ferske brød og bakervarer til ca 70% av Coop Norge sine butikker, og forventer en vekst gjennom de neste årene.

En unik kombinasjon av lokale bakertradisjoner og moderne industri.

GOMAN har som mål å levere et bredt utvalg produkter, som gir forbrukerne muligheter til å velge brød etter smak og bruksområde for det enkelte måltid.

Brød er mat som mer enn noe annet er fundert på lokale tradisjoner, basert på bakerhåndverk utviklet gjennom flere generasjoner i ulike landsdeler.

GOMAN representerer en unik kombinasjon av lokale bakertradisjoner og moderne bakerindustri. Ingen av våre bakerier er like – et standard brødutvalg er alltid supplert med lokale brødtyper laget etter lokale oppskrifter.

Flere av våre bakerier steker brød i steinovner – en eldgammel tradisjon for fremstilling av bakervarer. Dette er et godt eksempel på at gamle tradisjoner går hånd i hånd med moderne industri hos GOMAN Bakeriet.

GOMAN leverer et bredt spekter av bake - og konditorvarer til Coop