Til hovedinnhold
brød

Hjemmelaget surdeig

Det er tidkrevende og komplisert, likevel er det trendy som aldri før. Å lage brød basert på egendyrket surdeigskultur er blitt kult - og smaker godt!

surdeig-elting.jpg

8t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

100gfint sammalt rug mel

200gvann

2ggjær

en halvtshonning

Fremgangsmetode

Rør ingrediensene sammen i en bakebolle. La det stå natten over gjerne med plast over bollen. Husk at du kan bruke hvetemel på samme måte til å lage surdeig.
Denne oppskriften egner seg best til én bakst. Dersom du ønsker en varig surdeigskultur kan du finne fremgangsmåten på surdeig.no

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit