Til hovedinnhold
dessertpai

Frisk og superenkel rabarbrapai

Rabarbrapai på en halvtime? Ja takk! Denne rabarbrapaien benytter seg av sommerens søte rabarbra, med en deilig smuldretopping av havregryn og nøtter!

Gyllen rabarbrapai med smuldretopping, servert i en hvit paiform på hvit marmorbakgrunn. Hvit skål med en porsjon rabarbrapai med en kule vaniljeis på toppen.

20min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

400grabarbra (ca. 4 stilker)

2sspotetmel

5sssukker (mer om rabarbraen er veldig sur)

Smuldretopping:

50ghavregryn

50gmandler

50gsukker

50gsmør

1tskanel

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 225 grader over- og undervarme.
Fjern det ytterste laget på rabarbrastilkene ved hjelp av en kniv dersom det trengst. Har du helt unge stilker er dette ikke nødvendig.
Del rabarbrastilkene i 1-2 cm store biter.
Bland rabarbra, potetmel og sukker godt og legg i bunnen av en ildfast form.

Smuldretopping

Grovhakk mandlene og bland det sammen med resten av smuldretoppingen. Det enkleste er å benytte fingrene og smuldre det sammen.
Fordel smuldretoppingen over rabarbrablandingen.
Stek midt i ovnen i 15-20 min, til toppingen er gyllen.
Server med det samme, aller best blir det sammen med en kule god vaniljeis.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit