Til hovedinnhold
dessert og søtt

Sjokoladefondue på tur

Sjokoladefondue er ekte turlykke, og superenkelt å lage! Alt du trenger å gjøre er å smelte sammen sjokolade, fløte og en liten klatt smør, så har du en deilig saus du kan dyppe det du måtte ønske av frukt og bær!

Fire båter grønt eple dyppet i mørk sjokoladed, og toppet med annenhver kokosmasse og hakkede nøtter. Båtene ligger på bakepapir på en trefjøl, med biter av mørk sjokolade ved siden av.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

300gmørk sjokolade

1 og en halvdlkremfløte

1sssmør (kan sløyfes)

4stkepler

1håndfulldruer

1håndfullhakkede nøtter (eller litt kokosmasse)

Fremgangsmetode

Grovhakk sjokoladen og smelt sammen med fløte og eventuelt smør. Dette kan du enten gjøre hjemme, eller ute på tur.
Gjør du klar massen hjemme vil du merke at den stivner når den avkjøler, da kan du ha den over i en kjele og varme den over bålet til den blir flytende igjen.
Skjær epler i båter, og fjern kjernehusene. Druer kan dyppes som de er.
Ha frukten på en pinne, eller bruk hendene til å dyppe i sjokoladefonduen. Strø deretter over litt hakkede nøtter eller kokosmasse.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit