dessert og søtt
Hjemmelaget karamellsaus til iskrem
Karamellsaus er alltid godt til iskrem, men har du prøvd å lage det selv før? Det passer nemlig supert ikke bare til iskrem, men også på pannekaker, kaker og andre desserter!
25min
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
1 porsjoner
2 og en halv dlkremfløte
100 gsukker
30 gmeierismør
1 tsvaniljesukker (kan sløyfes)
Fremgangsmetode
Smelt sukkeret til en jevn masse i en stor tykkbunnet kjele.
Tilsett fløten litt etter litt og rør hele tiden.
Når massen er jevn har du i smøret litt og litt mens du fortsetter å røre.
Til slutt kan du tilsette vaniljesukker om ønskelig.
La karamellsausen avkjøles litt, og ha så over på glass.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆