iskrem og sorbet
Jordbæris på pinne
Når det er sol og sommer er ispinnen nærmest et obligatorisk følge, både hos store og små. Ja, det finnes nok mange favoritter i isdisken, men har du forsøkt å lage dem selv? Det er faktisk enklere enn du tror.
6t 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
8 porsjoner
400 gferske jordbær
3 dlkokosmelk
4 sslønnesirup
Fremgangsmetode
Ha 350 g jordbær, kokosmelk og lønnesirup i en blender eller food processor og miks.
Kutt 50 g jordbær i mindre biter og fordel i isformer.
Fordel jordbær og kokosmelkblandingen i isformene.
Frys i minimum 6 timer.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆