Til hovedinnhold
iskrem og sorbet

Julebrus-sorbet

Avslutt julemiddagen med noe lett og friskt til dessert! Hekkeløper og matentusiast, Amalie Iuel, disker opp med en iskald julebrus-sorbet. Ekstra bra er det at du kan lage den ferdig god tid i forveien.

Julebrus -sorbet servert i høye glass, pyntet med sjokolade, bringebær og granateple på middagsbord med stettglass og hvit gaveeske.

2t / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkjulebrus (eller rødbrus - 0,33l)

100gsukker

1stklime (saften fra)

4stkeggehviter

1håndfullferske bringebær

1håndfullgranateplefrø

1håndfullmørk sjokolade

Fremgangsmetode

Kok opp julebrus, sukker og limesaft. Avkjøl.
Pisk eggehvitene stive og vend dem sammen med den avkjølte julebrusen. Sett blandingen i fryseren.
Rør i blandingen hver time, helt til den blir luftig og stiv.
Server sorbeten i frosne glass og topp med bringebær, granateplekjerner og revet sjokolade.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit