Til hovedinnhold
dessert og søtt

Krydret rabarbrasuppe

Når du setter en tallerken kald, frisk rabarbrasuppe på bordet – da vet du at sommeren er her. Herlig nostalgisk, søt og svalende på en varm sommerdag.

Krydret rabarbrasuppe servert i hvit skål med gullkant, toppet med pisket krem og ferske jordbær. Hvit blondeduk, sølvskje og ferske jordbær i bakgrunnen.

15min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400grabarbra

8dlvann

150gsukker

2stkstjerneanis

1stkkanelstang

1stkvaniljestang (splittes på langs)

Fremgangsmetode

Vask og kutt rabarbrastilkene i biter. Kok opp vann, sukker, kanelstang, stjerneanis og vaniljestangen. Det kan være lurt å ikke ha alt sukkeret i på en gang. Smak til hvor mye du ønsker å bruke.
Ha i rabarbraen og kok på svak varme i ca. 10 minutter. Avkjøl og la gjerne krydderet ligge i mens det avkjøler, det gir god smak.
Server rabarbrasuppen lun eller kald med en klatt krem eller is. Friske jordbær smaker også godt til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit