dessert og søtt

Verdens beste riskrem med marsipan

Riskrem er en herlig avslutning på årets deiligste måltid. I år har vi laget en skikkelig luksusriskrem med ekte marsipan og kirsebær. Dette blir garantert din nye julefavoritt!

riskrem-med-marsipan-hovedbilde.jpg

15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

500gkokt risgrøt

3dlkremfløte

1stkvaniljestang

70gekte marsipan

50gskåldede mandler

1glasskirsebær (i lake)

Fremgangsmetode

Pisk kremen luftig sammen med vaniljefrø fra vaniljestangen
Bland inn den ferdigkokte risgrøten til du har fått en tykk konsistens.
Riv marsipanen med et grovt rivjern.
Skåld mandlene ved å legge dem i kokende vann et minutt. Klem dem ut av skallet. Grovhakk mandlene.
Vend inn raspet marsipan og grovhakkede mandler i riskremen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit