dessert og søtt
Verdens beste riskrem med marsipan
Riskrem er en herlig avslutning på årets deiligste måltid. I år har vi laget en skikkelig luksusriskrem med ekte marsipan og kirsebær. Dette blir garantert din nye julefavoritt!
15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500 gkokt risgrøt
3 dlkremfløte
1 stkvaniljestang
70 gekte marsipan
50 gskåldede mandler
1 glasskirsebær (i lake)
Fremgangsmetode
Pisk kremen luftig sammen med vaniljefrø fra vaniljestangen
Bland inn den ferdigkokte risgrøten til du har fått en tykk konsistens.
Riv marsipanen med et grovt rivjern.
Skåld mandlene ved å legge dem i kokende vann et minutt. Klem dem ut av skallet. Grovhakk mandlene.
Vend inn raspet marsipan og grovhakkede mandler i riskremen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆