Til hovedinnhold
drikke

Mulled øl og cider

Gløgg er en juleklassiker, men det finnes andre måter å lage en varm, krydret juledrikk på. Varm øl eller cider har du kanskje ikke smakt før.

10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1cmingefær (fersk)

en halvløl (etter eget ønske, gjerne en IPA)

2stkstjerneanis

1stkkanelstang

1stkeggeplomme

1sssukker

1sslynghonning

Fremgangsmetode

Varm ølet rett under kokepunktet sammen med stjerneanis, kanelstang og ingefær.
Pisk egg, sukker og honning til det blir hvitt og tilsett dette i ølet rett før du serverer. Nytes varm.

Tips!
Her kan man leke seg med krydderier alt ettersom hvor mye smak man ønsker. Jo lenger du lar det trekke jo mer smaker kommer frem.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn