egg
Luftig fransk omelett med ost og skinke
Perfekt, luftig omelett er enklere å få til enn du kanskje tror. Gjør frokosten ekstra deilig med omelett med skinke og Gruyère.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
8 stkegg
2 sssmør
1 dlgruyère (finrevet)
120 gskinke (i små terninger)
1 klypesalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Pisk eggene, gjerne med stavmikser for å få dem ekstra luftige.
Varm en teflonpanne og tilsett smøret. Når det er smeltet heller du over eggene. Temperaturen skal være på medium.
Strø over ost og skinke på den ene siden, samt et dryss salt og pepper.
Fold siden uten fyll over den andre. Stek et par minutter på lav varme. Eggene skal ikke være helt gjennomstekt i midten.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆