Til hovedinnhold
egg

Ovnsbakt omelett

Lag en lekker ovnsbakt omelett. Enkel å lage, og perfekt både til selskap og som det lille ekstra i matboksen.

Ovnsbakt omelett i glassform med skivet avokado og gressløk på toppen. Plommetomater i skål ved siden av.

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stkegg

8sskaldt vann

150gkokt skinke

2stkvårløk

100grevet ost

en halvpottefersk koriander

en halvstkrød paprika

en halvtssalt

en halvtspepper

1ssolje (smaksnøytral)

1stkavokado

1buntgressløk

1tsolje til steking

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 grader. Smør en form, vi brukte en som målte 17 x 24 cm, med oljen.
Hakk skinke, vårløk og paprika i små biter og ha i bunnen av formen. Strø halvparten av osten over.
Visp sammen egg og vann, salt og pepper. Finhakk koriander og vend inn i eggeblandingen. Hell blandingen i formen. Dryss over resten av osten.
Sett formen med omelettblandingen midt i ovnen i 25–30 minutter. Sjekk med en kniv om omeletten har satt seg.
Ta omeletten ut av ovnen og la den avkjøle seg litt før du skjærer den i porsjonsstykker. Pynt stykkene med avokadoskiver og gressløk og server.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit