egg

Spinatfrittati i muffinsformer

Frittata er en form for omelett som raskt og enkelt kan bli en del av matpakken. Lag dem i muffinsformer, så har du din helt egne porsjon! Disse holder seg i et par dager i kjøleskapet og kan også fryses.

To stykk spinatfrittati i muffinsformer servert på grå tallerken på beige bakgrunn, med grønn salat og brødskiver med smør.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stkCoop Egg

1posefersk spinat

1stkfinhakket løk

1ssmatolje

4sslettmelk

50gfetaost (smuldret)

1tsoregano

bittelitt salt

litt pepper

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 grader.
Ha olje i en stekepanne, og brun løken på middels varme. Tilsett frisk spinat og stek den til den faller sammen.
Smør en muffinspanne.
Visp sammen egg, melk, salt og pepper.
Vend inn spinat, løk, fetaost og oregano.
Fyll formene med eggeblandingen, og stek dem i ca. 12 minutter til de er stivnet.
Det er lettere å få dem ut av formen hvis du avkjøler dem først.
Disse holder seg i kjøleskapet et par dager, og kan også fryses.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit