egg
Spinatfrittati i muffinsformer
Frittata er en form for omelett som raskt og enkelt kan bli en del av matpakken. Lag dem i muffinsformer, så har du din helt egne porsjon! Disse holder seg i et par dager i kjøleskapet og kan også fryses.
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
8 stkCoop Egg
1 posefersk spinat
1 stkfinhakket løk
1 ssmatolje
4 sslettmelk
50 gfetaost (smuldret)
1 tsoregano
bittelitt salt
litt pepper
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 grader.
Ha olje i en stekepanne, og brun løken på middels varme. Tilsett frisk spinat og stek den til den faller sammen.
Smør en muffinspanne.
Visp sammen egg, melk, salt og pepper.
Vend inn spinat, løk, fetaost og oregano.
Fyll formene med eggeblandingen, og stek dem i ca. 12 minutter til de er stivnet.
Det er lettere å få dem ut av formen hvis du avkjøler dem først.
Disse holder seg i kjøleskapet et par dager, og kan også fryses.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆