fisk og sjømat
Fiskeburger med rødløk og yoghurtdressing
Burgere er helt knall, og fiskeburger er både sunt og godt og kan serveres med masse digg. Rødløk, maiskrem og varme burgerbrød er toppen.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkLofotenburger med torsk og hyse 500g
1 pkCoop Burgerbrød
1 boksmaiskorn
2 dlgresk yoghurt
1 stkrødløk
1 pkcrispisalat
Litt Extra:
1 stkfinhakket rød chili (i maisdressingen)
Fremgangsmetode
Sil maisen og skyll den i kaldt vann.
Kjør mais og yoghurt til en litt grov mos med stavmikser, og smak til med salt og pepper.
Del rødløken i tynne ringer.
Varm fiskeburgerne i stekeovnen til de er gjennomvarme.
Legg burgerbrødene i ovnen de siste minuttene.
Del salaten i blader og vask dem i kaldt vann, tørk godt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆