Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fiskekaker med pasta og grønnsaker i fløtesaus

Fiskekaker er lettvint og god fiskemiddag. Server dem varme og nystekte med deilig fløtesaus med pasta, grønne erter og spinat til.

Fiskekaker med pasta og grønnsaker i fløtesaus servert i en dyp off-white tallerken med bestikk på høyre side, og parmesan på en tallerken i bakgrunnen

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkLofoten hjemmelagde fiskekaker à 450 g (1-2)

400gXtra Tagliatelle

200gCoop Erter

1posevasket spinat

4dlkremfløte (3-4)

Litt Extra:

1neverevet parmesan

Fremgangsmetode

Varm fiskekakene i stekepanne eller i stekeovn på 160 grader til de er gjennomvarme.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Tilsett ertene når det er 3 minutter igjen av koketiden.
Hell pastaen og ertene i en sil.
Kok opp fløte i gryten du kokte pastaen i. Tilsett spinat og la det koke i 1-2 minutter til spinaten faller sammen.
Vend inn tagliatelle og erter.
Smak til med salt og pepper.

Litt Extra

Topp retten med revet parmesan

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit