fisk og sjømat
Fiskekaker med pasta og grønnsaker i fløtesaus
Fiskekaker er lettvint og god fiskemiddag. Server dem varme og nystekte med deilig fløtesaus med pasta, grønne erter og spinat til.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkLofoten hjemmelagde fiskekaker à 450 g (1-2)
400 gXtra Tagliatelle
200 gCoop Erter
1 posevasket spinat
4 dlkremfløte (3-4)
Litt Extra:
1 neverevet parmesan
Fremgangsmetode
Varm fiskekakene i stekepanne eller i stekeovn på 160 grader til de er gjennomvarme.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Tilsett ertene når det er 3 minutter igjen av koketiden.
Hell pastaen og ertene i en sil.
Kok opp fløte i gryten du kokte pastaen i. Tilsett spinat og la det koke i 1-2 minutter til spinaten faller sammen.
Vend inn tagliatelle og erter.
Smak til med salt og pepper.
Litt Extra
Topp retten med revet parmesan
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆