Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fiskekaker med sopp og gressløk

Det er ikke vanskelig å lage fiskekaker selv. Smak dem til med stekt sopp og gressløk og server dem nystekte med dipp, potetmos og grønnsaker til. Du kan også fryse dem, så har du lettvint middag eller noe godt til matpakken en annen dag.

Fiskekaker med sopp og gressløk, servert på grå tallerken, med hjemmelaget dip. Blå bakgrunn.

15min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

500gseifilet (eller hysefilet, i biter)

2tssalt

1sspotetmel

3dlmelk

2dlsopp (smørstekt og hakket)

1dlgressløk (finhakket)

dippsaus:

1dldijonsennep

1dlmajones

1sssitronsaft

Fremgangsmetode

Kjør fisk og salt i en food processor. Tilsett potetmel og spe med melk. Vend inn sopp og gressløk mot slutten.
Form farsen til fiskekaker og stek dem i olivenolje i en middels varm stekepanne.
Bland ingrediensene til sausen.
Smaker godt med potetmos og marinert agurk ved siden av.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit