fisk og sjømat

Fiskepinner med coleslaw og potetmos

Hjemmelaget potetmos, og en frisk og syrlig coleslaw er deilig tilbehør til folkefavoritten fiskepinner!

Stekte fiskepinner med coleslaw og potetmos på hvit middagstallerken. Lys blå linserviett under tallerkenen, og bestikk på siden.

30min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

15stkfiskepinner

Potetmos:

800gmandelpoteter

1sssmør

en halvdlmelk

1tssalt og pepper (smak til)

Coleslaw:

en fjerdedelstkrødkål (eller vanlig hodekål)

1stkgulrot

2stilkervårløk

en halvstksyrlig eple

1sssyltet agurk (hakket)

en halvstksitron (kun saft, smak til)

1sscréme fraiche

1ssmajones

1tsHP-saus

en halvtssalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Tilbered fiskepinnene som anvist på pakken.

Potetmos

Vask og skrell potetene, og kok dem møre.
La de dampe godt av før de moses med en gaffel eller potetmoser.
Tilsett en klatt smør og litt melk, og smak til med salt og pepper.

Coleslaw

Finsnitt kål, riv gulrot, hakk vårløk og syltet agurk, og skrell og skjær eplet i små biter.
Ha alt i en bolle, klem over sitronsaft og bland sammen.
Rør sammen creme fraiche, majones og HP-saus, og smak til med salt og pepper.
Rør sausen godt inn og sett cole slawen i kjøleskapet frem til servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit