fisk og sjømat
Fiskepinner med hjemmelaget ertepuré
Fiskepinner er alltid en slager ved middagsbordet, og denne ertepuréen er omtrent like enkel å lage som selve fiskepinnene!
30min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkfiskepinner
8 stkpoteter
1 stksitron
Ertepuré:
1 posefrosne erter
1 dlfløte (eller creme fraiche)
60 grevet parmesan
en halv tssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Stek fiskepinnene som anvist på pakken, samtidig som du koker poteter.
Kok opp fløten/creme fraiche.
Tilsett ertene og varm dem opp til det nesten koker.
Mix dette til en puré med en stavmikser og rør inn parmesanen.
Smak til med salt og pepper til slutt.
Servér fiskepinnene med kokt potet, hjemmelaget ertepuré, og sitronbåter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆