fisk og sjømat
Fiskepinner med ris og avokado
Fiskepinner er lettvint og godt. Gjør litt ekstra ut av dem og server dem med ris og guacamole med en liten vri – en frisk, grønn avokadomos med erter og lime.
13min / 7min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Fiskepinner, 450 g
2 dlCoop Jasminris
100 gCoop Erter
2 stkavokadoer
1 stklime
Litt Extra:
1 klypefinhakket koriander
Fremgangsmetode
Tilbered fiskepinnene og risen som anvist på pakken.
Kok ertene i vann i to minutter, hell av vannet og rens avokadoene.
Kjør avokado og erter med stavmikser til en grov mos.
Smak til med salt, pepper og limesaft.
Litt Extra
Finhakket koriander i erte-avokadopureen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆