fisk og sjømat
Kjapp fish and chips med ertestuing
Med ferdigpanerte fiskebiter og frosne pommes frittes får du en supergod og rask fish and chips. Ertestuing er prikken over i-en.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop sprø pommes frites (frosne)
1 pkSprøbakte fiskefileter
1 sssmør
1 pkremulade
1 stksitron
Til ertestuing trenger du:
1 pkCoop frosne erter
1 sssmør
1 ssrømme
1 klypesalt
1 klypepepper
Fremgangsmetode
Stek 1 pose frosne pommes frites i ovnen etter anvisning på pakken.
Kok 1 pk frosne erter ca. 5 minutter, til de er møre. Hell av vannet og mos med 1 ss smør, 1 ss rømme, ½ ts salt og ½ ts pepper.
Stek 1 pk panert fisk med 1 ss smør til fisken er gyllen på begge sider og gjennomstekt, ca. 8 minutter.
Server fisk og pommes frites med ertepuré, remulade og 1 sitron delt i båter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆