laks
Grillede laksespyd med poteter og pesto
Lettvinte laksespyd med cherrytomater og poteter med pesto. Kjøp gjerne ferdig pesto på glass eller lag din egen med frisk basilikum, pinjekjerner, hvitløk, parmesan og olivenolje.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600 gsmå poteter
4 ssgrønn pesto
400 glaksefilet uten skinn og bein (i terninger)
15 stkcherrytomater
1 ssolivenolje
1 stksitron (skallet)
1 klypesalt og pepper
8 stktrespyd
Fremgangsmetode
Ha potetene i en gryte med lettsaltet vann og kok dem møre i cirka 8-12 minutter.
Ha laks og tomater delt i to i en skål sammen med olje, salt, pepper og sitronskall, og vend det hele godt rundt.
Fordel laks og tomater på trespyd og grill spydene i cirka 3-4 minutter på hver side.
Vend de kokte potetene godt sammen med pesto.
Server de lune spydene med pestopoteter og et stykke brød til.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆