laks
Grillet laks med nykål og småpoteter
Grillet laks får en ekstra herlig stekeskorpe. Server fisken med årets ferske nykål, småpoteter og hvit saus som du smaker til med finhakket dill og grov sennep.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 pk500 g Coop laksefilet
1 tssalt og pepper
500 gsmå gourmetpoteter
1 stknykål
1 poseToro hvit saus
7 dlhelmelk
1 nevehakket fersk dill
1 ssgrov sennep (gjerne Maille)
Fremgangsmetode
Kok potetene møre i saltet vann.
Del kålen i to og skjær bort den harde stilken. Del kålen i litt store biter og kok dem 3-4 minutter i lettsaltet vann.
Krydre fisken med salt og pepper, og grill den på høy varme i 3-4 minutter på hver side.
Lag sausen med H-melk som anvist på pakken. Tilsett hakket dill og grov sennep rett før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆