laks
Kremet pasta med laks og valnøtter
Pasta og laks utfyller hverandre godt, og med kremet saus og knasende sprø valnøtter til blir smaken enda bedre. Bytt gjerne ut laksen med røkt laks.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gfersk pasta
100 gvalnøtter
2 stilkervårløk
1 feddhvitløk
1 tsolje
300 gvarmrøkt laks (med pepper)
3 dlmatfløte
1 klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Kok opp vann og legg i pastaen. Spar litt av pastavannet til sausen.
Grovhakk valnøtter, finsnitt vårløk og hakk hvitløk. Fres alt i litt olje.
Tilsett fløte og pepperlaks i grove biter. Kok opp, og la det tykne litt.
Ha nykokt pasta i sausen, og bland godt. Spe med litt av pastavannet til sausen er passelig kremet.
Smak til med salt og nykvernet pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆