laks
Laks i karri med kokosmelk
Laks i karri er en liten smaksbombe, og med kokosmelk i tillegg blir det både mildt, godt og smakfullt.
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
3 dlHurtigris
4 stklaksefileter
2 bokserkokosmelk (á 400 g)
4 dlkyllingkraft (4 dl vann og 2 kylling/hønsebuljongterninger)
1 sskarripulver
2 ssfiskesaus
2 sssoyasaus
500 gfrosne grønnsaker, f.eks. asiatisk wokmiks
4 sshakket koriander
en halv stkrød chili
Fremgangsmetode
Kok ris etter anvisning på pakken. Del 4 laksefileter i biter, ca. 3 cm.
Kok opp 2 bokser kokosmelk, 4 dl kyllingkraft, 1 ss karri, 2 ss fiskesaus og 2 ss soyasaus.
Tilsett 500 g frosne grønnsaker og laksebitene. Kok opp og la trekke i ca. 3 minutter.
Server laks i karri med ris, 4 ss hakket koriander og 0,5 chili i tynne skiver.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆