laks
Laks og blomkålris
Stekt laks med en spennende vri! Blomkålris, salte peanøtter og soyasaus setter smak på den fine fisken.
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600 glaks
olivenolje
1 stkrødløk
1 poseblomkålris
200 gspinat
1 sssmør
salt
pepper
1 posepeanøtter
basilikum
soyasaus
50 gparmesan
Fremgangsmetode
Skjær rødløken i skiver og stek den lett i pannen. Gi blomkålrisen et raskt oppkok, og vend inn løk, spinat og smør. Smak til med salt og pepper.
Del fisken i fire jevnstore stykker. Stek fisken i olje på middels varme til den har fått en fin stekeskorpe. La fisken hvile et par minutter før servering.
Rist peanøttene i stekepannen og strø dem over fisken. Topp med litt basilikum og revet parmesan. Smak til med litt soyasaus.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆