laks
Poke bowl med villris og fersk laks
Poke bowl tar det beste fra tre verdener og blander det til en herlig eksplosjon av smaker. En part sushi, en part salat og en part risrett. Dette er supermat med stor S.
10min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 dlvillris
400 gfersk laks
3 sssoyasaus
2 tswasabi
200 grødkål
1 stklime
en halv tssalt
70 gspinat
1 stkmoden mango
1 stkavokado
2 stkvårløk
en halv dlsesamfrø
en halv pottekoriander
Fremgangsmetode
Kok ris som anvist på pakken. Skjær laksen i terninger. Rør sammen soyasaus og wasabi, og vend laksen i blandingen.
Skjær rødkål i tynne skiver. Bland sammen limesaft, salt og kål.
Fordel ris, rødkålblandingen, spinat, limebåter, laks, mango- skiver, avokadoskiver og snittet vårløk i en dyp tallerken og topp med sesamfrø og koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆