15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
700 gsmå poteter
4 stklaksefileter (á 125 g)
en halv dlsesamfrø
1 klypesalt og pepper
3 dlfrosne erter
1 stkrødløk
3 ssolivenolje
en halv stksitron (saften)
1 klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre, ca. 12 minutter.
Legg laksen i en skål og strø over sesamfrø, salt og pepper. Stek laksen i ovnen på 200 grader i ca. 12-15 minutter.
Tin ertene. Finhakk løk. Rør olivenolje, sitronsaft, salt og pepper sammen.
Skjær kokte poteter i små terninger og bland med dressing, erter og rødløk.
Server den bakte laksen med potetsalaten.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆