laks
Steam buns med teriyakilaks og mango
Laks, teriyakisaus og mango er en super kombinasjon. Fyll luftige steam buns med fisk, saus, mango og grønnsaker, så har du en skikkelig digg fiskemiddag på 20 minutter.
8min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600 glaks (i biter)
2 pkSanta Maria Asian Steamed Buns, 8 stk
1 dlSanta Maria teriyakisaus
1 stkmango
1 stkagurk
2 stilkervårløk
4 ssCoop Sweet Chilisaus
1 ssnøytral olje til steking
salt og pepper
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 grader.
Krydre laksen med salt og pepper. Pensle fisken med teriyakisaus.
Smør en ildfast form med litt olje, og legg laksen i formen. Bak laksen i ovnen i 8 minutter.
Skrell og skjær mango og agurk i strimler. Snitt vårløken.
Varm steam buns som vist på pakken.
Fyll steam buns med mango, agurk, vårløk og laks i mindre biter.
Topp med sweet chilisaus.
Tips
Rist sesamfrø i tørr panne og dryss over fisken når den er ferdig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆