Til hovedinnhold
laks

Steam buns med teriyakilaks og mango

Laks, teriyakisaus og mango er en super kombinasjon. Fyll luftige steam buns med fisk, saus, mango og grønnsaker, så har du en skikkelig digg fiskemiddag på 20 minutter.

2 stk steam buns med teriyakilaks og mango  på en blå tallerken med mango, sesamfrø og chillisaus i skåler rundt.

8min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

600glaks (i biter)

2pkSanta Maria Asian Steamed Buns, 8 stk

1dlSanta Maria teriyakisaus

1stkmango

1stkagurk

2stilkervårløk

4ssCoop Sweet Chilisaus

1ssnøytral olje til steking

salt og pepper

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 grader.
Krydre laksen med salt og pepper. Pensle fisken med teriyakisaus.
Smør en ildfast form med litt olje, og legg laksen i formen. Bak laksen i ovnen i 8 minutter.
Skrell og skjær mango og agurk i strimler. Snitt vårløken.
Varm steam buns som vist på pakken.
Fyll steam buns med mango, agurk, vårløk og laks i mindre biter.
Topp med sweet chilisaus.

Tips

Rist sesamfrø i tørr panne og dryss over fisken når den er ferdig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit