Til hovedinnhold
ørret

Ørret med yoghurt og couscous

Ørret til middag blir spennende med couscous og salatost. Yoghurt er en frisk dressing ved siden av.

Ørret med couscous servert på en hvit tallerken, med høy kant, og en liten skål med yoghurt til venstre for tallerkenen.

7min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop ørretfilet med skinn

1pkcouscous

1stkagurk

200gcherrytomater (ca)

1glassCoop salatost med basilikum og oregano

1pkCoop middelhavssalat

1begernaturell yoghurt

Litt Extra:

1klypecurrypulver

Fremgangsmetode

Kok couscous etter anvisning på pakken
Kutt agurken i skiver og del tomatene i to. Bland det i en bolle med ½ ts salt. La det stå i ca 5 minutter.
Bland agurk, tomat, salatost og salat forsiktig sammen med couscous. Smak til med salt og pepper.
Stek fisken i olje, 3-4 minutter på skinnsiden og 2-3 minutter på kjøttsiden.
Smak yoghurten til med salt og pepper og gjerne litt sitronsaft hvis du har. Server fisken på toppen av couscous-salaten og ha yoghurtdressingen ved siden av.

Litt Extra

Krydre fisken med currypulver

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit