ørret
Ørret og poteter med rømme og dill
Fersk ørretfilet er en favoritt når det er fisk til middag. Bak fisken i ovnen og server den med masse grønnsaker og gode poteter som du vender i rømme og finhakket dill.
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop ørretfilet, 500 g
500 gkokefaste poteter
1 begerlettrømme
1 pottefrisk dill
1 stksitron
1 pkFindus perfekt til fisk, grønnsaksblanding á 500 g
Litt Extra:
1 klypesitronpepper
Fremgangsmetode
Skru stekeovnen på 180 grader.
Del fisken i 4 like store biter. Krydre med salt og pepper og stek den i ovnen i ca. 10-12 minutter.
Vask potetene. Skjær dem i terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.
Hell av vannet og la dem dampe av et par minutter. Avkjøl i 5 minutter.
Finhakk dill og rør sammen poteter, dill og rømme.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Kok grønnsaksblandingen etter anvisning på posen.
Litt Extra
Krydre fisken med sitronpepper
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆