reker og scampi
Reker ceviche
Ceviche er en søramerikansk rett med rå fisk eller sjømat, som marineres i noe syrlig, gjerne i sitrussaft. Prøv med reker med knasende sprø nachochips til. Det er superfriskt og deilig som forrett eller en lett lunsjrett.
20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
250 greker (renset)
1 stkstor rødløk (finhakket)
2 stktomater (i terninger)
1 stkrød chili
en halv dlhakket koriander
2 ssolivenolje
en halv tssalt
en halv tsappelsinsaft
1 stkavokado i terninger
Fremgangsmetode
Bland sammen ingrediensene. Server gjerne cevichen i små drikkeglass. Passer godt som forrett sammen med tortilla-chips, eller som en del av en buffet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆