Til hovedinnhold
reker og scampi

Spicy scampi med ris

Spicy scampi med ris har du på bordet nesten før du rekker å lese ferdig denne oppskriften. Vil du ha den ekstra sterk kan du tilsette litt chilipulver. Vil du heller slukke flammene er det godt med litt lett crème fraîche ved siden av.

Spicy scampi med chili, hvitløk og ris, på lys grå tallerken med rød gaffel. Fersk koriander på toppen. Lys bakgrunn.

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkkokt scampi (uten skall)

2stkrød chili

2feddhvitløk

1stkgul løk

2poserboil in bag ris

1håndfullfrisk koriander (kan sløyfes)

1ssrapsolje til steking

Fremgangsmetode

Varm opp rikelig med olje i en panne og tilsett finhakket hvitløk, hakket fersk chili og finhakket løk.
Stek til blandingen får farge og løken blir blank.
Tilsett scampiene og la det steke i 4-6 minutter. Server med kokt ris, og topp gjerne med frisk koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit