Til hovedinnhold
skalldyr

Krabbe med lun potetsalat

Høsten er høysesong for den norske taskekrabben. Så hvorfor ikke lage et nytt og deilig tilbehør til krabbefesten?

Krabbeskjell med klo servert i metallkjele med bladpersille og sitronskive. Skål med hjemmelaget potetsalat ved siden av, og tallerken med ristet brød i bakgrunnen.

30min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

4stkfylte krabbeskjell (renset)

8skiversurdeigsbrød (ristet)

Lun potetsalat:

12stkpotet (medium, skrelt og skåret i store terninger)

1stkfennikel (stor)

1stkcrème fraîche (boks)

1tssriracha (eller annen sterk chilisaus)

4stkcornichons (finhakket)

2sspersille (finhakket)

3stkvårløk (finskåret)

salt og pepper

1stksitron

Fremgangsmetode

Kok potetene møre.
Skjær fennikel i tynne skiver.
Bland crème fraîche, sriracha, cornichons, persille og vårløk. Smak til med salt, pepper og sitron.
Vend forsiktig de kokte potetterningene og fennikelskivene i dressingen. Server sammen med krabbeskjell og ristet surdeigsbrød

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit