skalldyr
Pannestekte kamskjell med chevre og valnøttsalat
Kamskjell skal bare ha et minutt i stekepannen. Da får de en gyllen stekeskorpe og er på sitt aller beste. Servér dem over en salat med avokadokrem og valnøtter!
5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkspisemoden avokado
1 ssrømme
1 stksitron (saft og revet skall)
1 dæsjsalt
1 dæsjpepper
en halv stkChevre Original Haukeli
100 ghakkede valnøtter
1 posefriseesalat
1 stkvårløk
2 ssgod olivenolje
8 stkkamskjell
1 ssmeierismør
Fremgangsmetode
Mos avokadoen med rømmen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Bland chevre med valnøtter, salat, vårløk, olivenolje og sitronskall.
Stek kamskjellene i 30 sekunder på hver side i litt olje. Trekk pannen av platen og tilsett smøret.
Server salaten med de lune kamskjellene og pynt med koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆