skalldyr
Pastasalat med kamskjell og håndpillede reker
Dette er en lekker sjømatsalat som er god til lunsj eller som en lett middag med godt brød til.
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stkfinhakkede hvitløksfedd
1 sssitronskall
2 ssolivenolje
300 gkamskjell
4 porsjonerpastaskruer (eller rør)
1 bokspaprika (bakt)
20 stksorte oliven
200 gsukkererter (i biter)
3 stkhjertesalat (delt i 4 på langs)
40 gristede pinjekjerner
1 stkavokado i terninger
1 dæsjsalt
1 dæsjpepper
300 ghåndpillede reker (renset)
1 stksitron (båter, til servering)
Fremgangsmetode
Bland hvitløk, sitronskall og olje i en bolle. Ha i kamskjell og la marinere i 10 min. Kok pasta som anvist på pakken.
Stek kamskjell i stekepanne sammen med paprika, oliven, sukkererter og hjertesalat, pinjekjerner og avokado. Smak til med salt og pepper, og bland inn de håndpillede rekene.
Bland kokt pasta i grønnsakene og anrett på fire tallerkener. Pynt med urter og sitronbåter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆