Vidunderlige hjerteskjell med hvitløk og persille
Er du glad i den italienske klassikeren Spaghetti alle Vongole, vil du elske disse hjerteskjellene.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
2 ssolje
2 tsfinhakket chili
2 feddhvitløk
1 kghjerteskjell
2 dlhvitvin
3 sspersille
Fremgangsmetode
Hjerteskjell er små, delikate skjell med en mild og litt søtlig smak. Kombinasjonen med hvitløk, chili og persille er helt perfekt.
Vask hjerteskjellene
Vi har latt oss inspirere av den italienske klassikeren Spaghetti alle Vongole. Vi har byttet ut middelhavsskjellene vongole med mer hjemlige hjerteskjell. Smaken er ganske lik, men hjerteskjell vokser i sand, så det kan være lurt å skylle dem litt ekstra før bruk. La dem gjerne ligge i vann til du skal bruke dem, hvis du har mulighet til det.
Til disse hjerteskjellene kan du selvfølgelig servere spagetti, så blir retten helt lik den italienske vongole-favoritten. Brød er også et godt alternativ.
<<PRØV OGSÅ: 7 fantastiske retter til skalldyrfesten>>