Til hovedinnhold
skrei

Fiskekaker med potetmos, bacon og brunet smør

Dette er kanskje ukens beste fiskemiddag – saftige fiskekaker, sprø grønnsaker, luftig og god potetmos, og løk og bacon som brunes i smeltet smør.

Fiskekaker med potetmos og bacon, servert med blomkål, brokkoli og brunet smør på hvit middagstallerne på beige dekket middagsbord. Rød kniv og gaffel ved siden av.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkcoop skrei fiskekake 480 g

100gsmør

100gbacon

1stkliten løk

1pkCoop litt enklere potetmos à 500g

1pkCoop brokkoliblanding

Fremgangsmetode

Skjær bacon i små terninger.
Ha smør og bacon i en stekepanne og la det frese til smøret er nøttebrunt.
Skjær løken i små terninger og ha denne i smøret.
Senk temperaturen og la det surre til løken er myk.
Varm fiskekakene i ovnen til de er gjennomvarme.
Lag potetmos og brokkoli etter anvisning på pakken.

Litt Extra

Du kan ha litt finhakket hvitløk i smøret sammen med baconet!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit