fisk og sjømat
Torsk- og kamskjellceviche med klementin og mango
Dette er en kjempelekker forrett av rå torsk og kamskjell med frisk smak av klementiner og mango.
45min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
200 gtorsk (i små terninger)
100 gkamskjell (i terninger)
3 stklime (saften)
1 stkklementin (saften)
1 klypesalt og pepper
2 stkklementiner (fileter)
1 stkmango (i terninger)
en halv stkfinhakket rød chili
1 håndfullfrisk koriander
Fremgangsmetode
Vend sammen torsk og kamskjell i terninger.
Smak til med limesaft, klementinsaft, salt og pepper.
La det stå og trekke mens du gjør klart det andre.
Bland klementinfileter og mango og tilsett finhakket chili.
Topp cevichen med mango og klementinsalat og koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆