torsk
Fiskeburger med rødbetehummus og sprøstekte poteter
Legg varme fiskeburgere i burgerbrød og topp med tzatziki og hjemmelaget hummus med rødbeter. Ha sprøstekte poteter i staver ved siden av.
20min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkLofoten fiskeburger, torsk og hyse (1-2)
1 pkCoop Sprø Potetstaver
1 pkCoop grove burgerbrød
2 pkCoop tzatziki (1-2)
1 pkcrispisalat
Rødbetehummus:
200 grødbeter
1 pkCoop kikerter
3 ssextra virgin olivenolje
1 stksitron (smak til)
1 tssalt og pepper
Litt Extra:
1 stktomat
1 stkrødløk
Fremgangsmetode
Rødbetehummus
Skrell rødbetene og skjær dem i små biter. Kok dem helt møre i vann.
Hell av vannet på kikertene og skyll dem i kaldt vann.
Kjør sammen rødbeter, kikerter og olivenolje med stavmikser.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Fiskeburger
Stek fiskekakene gjennomvarme på middels varme i stekepanne eller i stekeovnen.
Tilbered potetstavene som anvist på pakken.
Legg burgerne sammen med rødbetehummus og tzatziki i burgerbrødene. Server med potetstavene ved siden av.
Del opp salaten og skyll den i kaldt vann, tørk godt av.
Litt Extra
Skiver av tomat og rødløk
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆